foto's: Bram Pater

Hoogste punt nieuwbouw De Zijl

Vrijdagmiddag werd het hoogste punt van het nieuwe Sportcomplex de Zijl aan de Paramaribostraat bereikt. Wethouder Pechtold (D66, sport) hees het topdeel met vlag op zijn plek. Het nieuwe zwembad krijgt een recreatief karakter. Op de foto’s zijn de contouren zichtbaar van enkele binnenbaden en een whirlpool.

Na het plaatsen van de vlag was er nog een feestelijke bijeenkomst waar het zogenaamde Pannebier werd geschonken. Bij het bereiken van het hoogste punt van een gebouw wordt traditioneel het Pannebier gedronken door de bouwvakkers.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×