Illegale zakkenroller gepakt bij station

De politie heeft gistermiddag een 29-jarige, illegaal in ons land verblijvende, man aangehouden op het Stationsplein. De man had kort daarvoor in de trein de portemonnee gerold van een 42-jarige man uit Goes.

Toen de trein in Leiden stopte op het Centraal Station, merkte de man uit Goes dat zijn portemonnee uit zijn jas was gehaald en ging achter de zakkenroller aan. Deze rende de trein uit en stapte een deur verder weer in. Hier pakte het slachtoffer de verdachte beet en eiste zijn portemonnee terug. De verdachte gaf deze, waarna hij zich losrukte. Een 21-jarige Leidenaar die getuige was van het voorval, greep de dader op zijn beurt vast en heeft hem aan de politie overgedragen. De verdachte bleek illegaal in Nederland te verblijven. Hij is in vreemdelingenbewaring gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×