Stroomstoring legt deel internet plat

Door een ontploffing in een transformatorhuis in Amsterdam is woensdagavond niet alleen de stroom in grote delen van de hoofdstad uitgevallen, maar kwam ook een groot deel van het internetverkeer plat te liggen. Het belangrijkste internetknooppunt van ons land is in Amsterdam gevestigd, niet alle apparatuur kon doordraaien op de noodstroomvoorziening. Door de storing is ook Sleutelstad.nl tussen 22.00 en 02.00 uur niet of slechts heel moeilijk bereikbaar geweest.

Rond 23.00 uur leken de grootste problemen voorbij, maar om 23.15 uur viel de stroom opnieuw voor enige tijd uit. Pas tegen 02.00 uur waren alle problemen opgelost.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×