Lange rijen voor de stand waar dokter Har Meijer zijn boek signeerde. (foto's: Chris de Waard).

Ruim 3200 bezoekers voor Podiumdag

In een afgeladen Hooglandse Kerk is zaterdag de Eerste Leidse Podiumdag gehouden. Meer dan 3200 bezoekers bezochten de historische manifestatie die werd georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Vereniging Oud Leiden. De bekendste huisarts van Leiden, Har Meijer, signeerde zijn boek Kopstoot. De opbrengst van het boek gaat naar de KinderTV van het LUMC. Boekhandel de Kler is uitgever van het gewilde boekwerk waarvan er op de eerste dag al 1.000 zijn verkocht.

Meer dan 80 deelnemers uit Leiden en omgeving presenteerden zich met stands, toneel- en muziekvoorstellingen, dia-presentaties en workshops. Ook verder er verhalen verteld door leden van de Vertelkring Leiden.

Advertentie

Leiden podiumdag


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×