Overval op buschauffeur mislukt

Een nog onbekende man heeft zaterdagavond rond 20.15 uur aan de Aaltje Noordewierlaan geprobeerd een buschauffeur te beroven. De chauffeur was bij het eindpunt en stapte uit om even een rondje om de bus te lopen. Op dat moment verscheen een jongeman die hem bedreigde met een (vermoedelijk) nepvuurwapen. De buschauffeur gaf de jongen een grote mond. Deze schrok daar kennelijk zo van dat hij er hals over kop op de fiets vandoor ging.

De politie hield even later op de Hoflaan een 36-jarige man aan die voldeed aan het signalement van de overvaller. Al snel bleek hij niet de overvaller te zijn en werd hij weer op vrije voeten gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×