D66 verruilt marktkraam voor Albert Heijn

D66 Leiden zal aanstaande zaterdag een keertje niet op de Leidse warenmarkt staan. In plaats daarvan zijn de mensen van D66 zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur te vinden bij de ingang van de Albert Heijn op de Hooigracht. De reden: zaterdag is het landelijke congres van de Democraten in Zwolle. Daar wordt onder andere een nieuwe partijvoorzitter gekozen. De Leidse wethouder Alexander Pechtold is daarvoor een goede kanshebber. Een aantal Leidse leden van D66 gaat ook naar het congres en daarom wordt uitgeweken naar de zondag.

Of juist deze lokatie is uitgekozen om een statement te maken tegen het CDA en de ChristenUnie wordt niet vermeld, maar toevallig is het wel. Die twee partijen stelden nog geen week geleden schriftelijke vragen aan het college over de zondagse openstelling van de AH aan de Hooigracht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×