Nieuwe indeling kabelnet Merenwijk

Op 26 november verandert een groot aantal zenders in de Merenwijk van kabelfrequentie. Ook wordt er een aantal nieuwe zenders aan het pakket toegevoegd. Abonnees gaan daarvoor fors meer betalen. Het abonnement wordt zo’n 40% duurder.

De wijzigingen zijn een gevolg van de verdere uitrol van het zogenaamde ‘Keuze TV Model’ dat Casema in de hele regio aan het doorvoeren is. Daarbij komen in alle gemeenten de zenders uiteindelijk op dezelfde frequentie. Wanneer ook in de rest van Leiden de wijzigingen worden doorgevoerd, is nog onduidelijk. Casema is daarover nog steeds in onderhandeling met de gemeenten.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×