Politie zoekt getuigen van beroving buschauffeur

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een buschauffeur. Een nog onbekende man probeerde afgelopen zaterdagavond rond 20.15 uur aan de Aaltje Noordewierlaan een buschauffeur van Connexxion geld afhandig te maken. De chauffeur was bij het eindpunt en stapte uit om even een rondje om de bus te lopen. Op dat moment verscheen een jongeman die hem bedreigde met een vermoedelijk nepvuurwapen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Leiden, telefoonnummer 0900 – 8844.

Bij de overval blufte de buschauffeur zijn belager af, waarop de jongeman hals over kop op een fiets wegreed. De politie hield even later op de Hoflaan een 36-jarige man aan die voldeed aan het signalement van de overvaller. Al snel bleek hij niet de overvaller te zijn en werd hij weer op vrije voeten gesteld.

De politie is met name op zoek naar een oudere man die net voor de overval bij de bushalte aan de Aaltje Noordewierlaan heeft gezeten. Mogelijk is deze man bewoner van het bejaardentehuis Rijn en Vliet.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×