Har Meijer; hier tijdens het signeren van de eerste exemplaren van zijn boek op de Podiumdag van 9 november.

Haringdokter signeert bij De Kler

Aanstaande zaterdag signeert huisarts/auteur Har Meijer zijn bundel ‘Kopstoot en andere praktijkverhalen bij Boekhandel de Kler in de Breestraat 161 te Leiden van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Har Meijer, ook wel de ‘haringdokter’ genoemd, publiceert zijn praktijkverhalen sinds enige tijd in het Leidsch Dagblad. Deze verhalen zijn nu gebundeld in de bundel ‘Kopstoot en ander praktijkverhalen’. De gehele opbrengst van deze bundel wordt door Har Meijer, illustrator Bert van der Meij en Boekhandel de Kler geschonken aan de Stichting Kindertelevisie LUMC.

Har Meijer is geboren en getogen in Leiden. Hij studeerde medicijnen in Leiden en werd in 1967 huisarts. Hij praktiseerde op verschillende plaatsen in de stad en was 25 jaar belast met de verdeling van haring en wittebrood namens de 3 Octobervereniging, waaraan hij de bijnaam ‘de haringdokter’ overhield.

Meijer was 10 jaar voorzitter van de tennisvereniging Unicum en oprichter van het Sport Medisch Adviescentrum Leiden. Tegenwoordig is hij voorzitter van de cricket- en voetbalvereniging ASC uit Oegst-geest. Zijn lijfspreuk: ‘Gelukkig binnen de Leidse singels’.

‘Kopstoot en andere praktijkverhalen’ is o.a. verkrijgbaar bij alle filialen van Boekhandel de Kler en Boekhandel Kooyker.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×