PvdA-raadslid genomineerd voor weblog

De Internet Society Nederland zet jaarlijks de ontwikkelingen binnen en rondom de internetgemeenschap op een rijtje en wijst daarbinnen de belangrijkste initiatieven aan. Met de uitreiking van de ISOC Awards wil de Internet Society vernieuwende online initiatieven de erkenning geven die ze verdienen. Nieuw is dit jaar de ‘online politicus van het jaar’. Onder de genomineerden is het loggende PvdA-raadslid Marije van der Berg.

Volgende week worden de awards uitgereikt in Amsterdam Watergraafsmeer, hét internet knooppunt van Nederland. Er zijn genomineerden in vier categorieën: beste maatschappelijke internetinitiatief, beste overheidsinitiatief op het gebied van internet en internet en de kunsten (net-art) en nu dus ook de ‘online politicus van het jaar’.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×