Miss-world wijkt uit naar Londen

In de Noord-Nigeriaanse stad Kaduna zijn donderdag zeker 105 doden gevallen en vijfhonderd mensen gewond geraakt tijdens bloedige rellen. Dat hebben hulpverleners vrijdag meegedeeld. Leger en politie proberen de ‘Miss World-rellen’ in toom te houden, maar dat lijkt te mislukken. Vrijdag braken er ook rellen uit in de hoofdstad Abuja.

Naar aanleiding van de aanhoudende onlusten heeft de organisatie besloten de miss-verkiezing te verplaatsen naar Londen.

De organisatie vindt de situatie in Nigeria veel te gevaarlijk voor de deelneemsters aan de Miss verkiezing.

Vrijdagmiddag verklaarde Stella Din van de Miss World organisatie nog dat de de Missen veilig in hun zwaarbewaakte hotel zaten. Nu kunnen ze allemaal hun koffer pakken, inclusief Miss Nederland, Elise Boulogne uit Leiden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×