Leidenaar overlijdt na ongeval

Een 49-jarige man uit Leiden is zaterdagmorgen in het LUMC overleden aan de gevolgen van een ongeval. De man reed vrijdagmiddag rond 14.55 uur met zijn auto over de Veluwemeerlaan. Toen hij afsloeg om het Fakkelgras in te rijden, raakte hij door nog onbekende oorzaak de controle over zijn auto kwijt. Hij reed het trottoir op, raakte de fiets van een voetganger die daar met de fiets aan de hand liep en schampte een container. Vervolgens schoot hij met zijn auto door en kwam op z’n kop in het water terecht.

Omstanders schoten direct te hulp en gingen het water in om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Uiteindelijk lukte dit met behulp van een duikteam van de brandweer. De man werd in zorgwekkende toestand met een traumahelicopter overgebracht naar het LUMC overgebracht waar hij zaterdag overleed.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×