Gewapende overval

Gisteravond om 22.00 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een bedrijf aan de Pieterskerkgracht. Twee gemaskerde mannen kwamen het pand binnen en haalden onder bedreiging van een vuurwapen en een mes de kas leeg. De overvallers gingen er vervolgens in onbekende richting vandoor. Getuigen van de overval kunnen zich telefonisch melden bij de politie op nummer 0900-8844.

De politie heeft meteen na de overval met verschillende eenheden de omgeving uitgekamd. Op de Morsstraat werd na een korte achtervolging een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Na onderzoek bleek dat deze verdachte niets met de overval te maken had. Deze verdachte had echter wel drugs bij zich. Daarvoor kreeg hij een proces-verbaal.

De recherche zet het onderzoek naar de overval voort.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×