Vrouw mishandeld in parkeergarage

Een 48-jarige vrouw uit Noordwijk is afgelopen vrijdagmiddag in een parkeergarage aan de Witte Singel mishandeld door een nog onbekende man. De vrouw moest zich met een gebroken neus en diverse kneuzingen aan gezicht en hand laten behandelen in het LUMC.

De vrouw werd vanaf de Witte Singel tot in de parkeergarage gevolgd door de man. Toen deze haar riep, draaide zij zich om en werd direct vol in haar gezicht geslagen. De vrouw begon hard te gillen. Een getuige kwam op het gegil af en zag de man op de vrouw inslaan. Toen de getuige de man toeschreeuwde, stopte deze met slaan en rende naar boven. Daar pakte hij een fiets en reed weg in de richting van het Noordeindeplein.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×