Laatste kerstmarkt in Leidse Hortus

Voor de laatste keer wordt aanstaande zondag een kerstmarkt gehouden in de Hortus Botanicus. Vanaf volgend jaar wordt de traditionele kerstmarkt vervangen door een najaarsmarkt waar veel bijzondere planten verkocht zullen worden.

De kerstmarkt wordt net als voorgaande jaren gehouden in de tropische kassen en in de Wintertuin van de Hortus. Op de markt onder andere warme wollen truien, diverse soorten kerstkaarten, bloembollen, kerstgroen en andere bijzondere cadeautjes voor onder de kerstboom. Het ‘Duo 50+’ zal voor gezellige kerstmuziek zorgen. In Brasserie ‘de Hortus’ staan warme wijn en warme chocolademelk klaar. Voor de kinderen is er een verrassing bij de entreebalie.

De kerstmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Om 12.00 uur is er een wandeling van ongeveer één uur met als thema Winterbloeiers. De entree is 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×