Mishandeling op Leiden Centraal

Bij een mishandeling op perron 9b van het Centraal Station in Leiden zijn gisteravond twee mannen, een 40-jarige Leidenaar en een 24-jarige Hagenaar, gewond geraakt. De twee werden door drie nog onbekende mannen in elkaar geslagen. Daarbij werd de Leidenaar met een fles geslagen.

De Hagenaar viel tijdens de vechtpartij op de grond en werd ook toen geslagen en geschopt. Toen de slachtoffers naar de Stationsrestauratie vluchtten, werden ze met stenen bekogeld. Hierop vluchtten de twee het restaurant binnen waarna de politie werd ingeschakeld.

De Leidenaar had even voor de mishandeling op station De Vink de mannen aangesproken, omdat ze op een perron een vuurtje aan het steken waren. Daarbij ontstond een woordenwisseling. Getuigen van de mishandeling kunnen zich melden bij de politie in Leiden, telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×