< ABVAKABO>ABVAKABO FNV-Voorzitter Guus van Huygevoort (foto: Ron Jenner).

Ruim 8500 deelnemers aan manifestatie

Meer dan 8500 werknemers uit de gesubsidieerde arbeid hebben dinsdag in de Groenoordhallen de manifestatie voor I/D-ers en WIW-ers bezocht die de FNV-bonden, ABVAKABO FNV, Aob, FNV Kiem en de Nederlandse Politiebond hadden georganiseerd.

De manifestiatie zou eerst in Den Haag worden gehouden, maar door het enorme aantal aanmeldingen en de verwachtte kou, week men uit naar Leiden.

“Wij als ABVAKABO FNV zullen blijven streven naar rechtvaardigheid en solidariteit voor deze belangrijke werknemers in de samenleving!” aldus voorzitter Guus van Huygevoort. “De dreiging voor mensen in de gesubsidieerde arbeid is van de baan. Voor 2003 zijn de banen van 10.000 werknemers gered. ABVAKABO FNV is blij dat de massale acties het kabinet hebben doen zwichten. “Het lijkt erop dat onze belangrijkste wensen over de gesubsidieerde arbeid en de langdurige minima zijn opgelost”.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×