Dader beroving na achtervolging gepakt

Een 18-jarige jongen uit Leiden is woensdagmiddag op de Uiterstegracht door de politie aangehouden, omdat hij ervan werd verdacht de portemonnee van een bezorger van een restaurant aan de Haarlemmerstraat te hebben gerold. Nadat de 18-jarige bezorger dit in de gaten had, ging hij met een collega-bezorger achter de zakkenroller aan.

Op de Haarlemmerstraat kregen ze de verdachte te pakken. De verdachte zette het daarna weer op een lopen, met in zijn kielzog de bezorger. Op de Middelstegracht wist hij hem vast te pakken. De verdachte verzette zich daarbij. Hij gaf de bezorger enkele klappen en sloeg hem met een plank. De bezorger deed bij de politie aangifte van deze mishandeling.

Dankzij de onverzettelijkheid van de bezorger kon de politie de verdachte op de Uiterstegracht aanhouden. De verdachte is ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×