SP Leiden bezoekt Havenwijk

Gemeenteraadsleden, bestuursleden van de SP en de SP-Hulpdienst brengen aanstaande maandag van 19.30 tot 20.30 een bezoek aan de Havenwijk. De bijeenkomst vindt plaats in ‘Het Zaaltje’, Woningbouwvereniging Ons Doel, Looiersplein 5 in Leiden. Woningbouwvereniging Portaal ontwikkelt al enige tijd ingrijpende plannen voor de buurt; de SP wil weten wat buurtbewoners zelf willen. Verder luisteren raadsleden in een open spreekuur naar opmerkingen of wensen van buurtbewoners over de gemeente, de buurt, de woonsituatie en betaalbare huisvesting, de veiligheid en voorzieningen in de wijk, het schoonhouden, de groenvoorzieningen en activiteiten voor ouderen en jongeren in de Havenwijk. De SP wil samen met bewoners bekijken wat er eventueel gedaan kan worden.

Ook de SP-Hulpdienst is aanwezig en buurtbewoners kunnen terecht met vragen over huursubsidie, kwijtschelding, wonen, werk, juridische zaken enz. Verder zijn SP afdelingsbestuursleden aanwezig om algemene informatie te geven aan en vragen te beantwoorden van diegenen die kennis willen maken met de SP of meer wil weten over de Leidse afdeling of de landelijke partij.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×