Drie aanhoudingen na vechtpartij

In de nacht van zaterdag op zondag ontstond rond 4.15 uur aan de Korenmolen in de Merenwijk ruzie tussen een 26-jarige taxichauffeur uit Leiden en twee Leiderdorpers van 25 en 21 jaar. Daarbij raakten alledrie de mannen gewond. De politie heeft ze allemaal aangehouden.

De taxichauffeur stond met zijn auto stil op een fietspad. De langsfietsende Leiderdorpers maakten zich daar druk over. Na een woordenwisseling gingen de partijen elkaar te lijf. Alledrie liepen ze daarbij verwondingen op, variërend van hoofdwonden tot letsel aan het gezicht. Inmiddels waren meerder mensen en taxirijders op het tumult afgekomen. De politie heeft de ruziemakers uit elkaar gehaald en de drie mannen vervolgens aangehouden en ingesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×