Tweede raadslid start weblog

D66-raadslid Anneloes Wassenaar heeft gisteren haar eigen website geopend. Op //www.anneloeswassenaar.nl/ doet zij verslag van haar raadswerk in een weekverslag. De site geeft verder informatie over hoe de Leidse raad eruit ziet en over de onderwerpen waar de Leidse raad zich mee bezig houdt. Ook is er informatie te vinden over haar partij D66. Anneloes Wassenaar is het tweede Leidse raadslid met een eigen website. In maart van dit jaar ging Marije van den Berg (PvdA) haar voor.

Anneloes Wassenaar over haar website: “We zijn een paar maanden bezig geweest om de site in de juiste vorm te gieten, en alle informatie te verzamelen. Nu denk ik dat het er heel goed uitziet. Ik hoop dat de Leidse burgers hun weg naar de site zullen vinden. Tenslotte is www.AnneloesWassenaar.nl bedoeld om de mensen die mij gekozen hebben, maar natuurlijk ook alle andere inwoners van Leiden, te vertellen wat ik doe met het mandaat dat ze me hebben gegeven.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×