Een politiehelikopter zoekt in Leiden-Noord naar kerstbomen en ander brandbaar materiaal (foto: Chris de Waard).

Politie op kerstbomenjacht

Niet alleen de Leidse jeugd, maar ook de politie is weer op kerstbomenjacht. Na de kerstdagen is het elk jaar weer een kat-en-muisspel tussen politie en jongeren uit Leiden om zoveel mogelijk kerstbomen te verzamelen. De jeugd om ze tijdens de jaarwisseling in de fik te steken, de politie om dat te voorkomen.

Niet alleen vanaf de grond is de politie op zoek naar kerstbomen. Ook vanuit de lucht worden de kerstbomen opgespoord. Met een helikopter speurt de politie in achtertuinen en brandpoorten naar verzamelde bomen, autobanden en andere brandbare zaken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×