Autobrand in Cornelis Schuytlaan

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd rond 01.50 uur brand ontdekt in een auto die geparkeerd stond onder de luifel van een zorginstelling aan de Cornelis Schuytlaan. De brandweer bluste het vuur en stelde vast dat het vuur van binnenuit ontstaan moest zijn.

De politie heeft de auto van een inwoner uit Leiden voor onderzoek veiliggesteld. Door de brand ontstond ook rook en waterschade aan het gebouw van de zorginstelling. Een getuige meldde de politie dat hij ongeveer zes jongens vanaf het gebouw zag komen lopen. Kort daarna werd de brand ontdekt. De politie stelt een nader onderzoek in.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×