Politie zoekt dader steekpartij

De politie is op zoek naar getuigen van de steekpartij die in de vroege ochtend van 1 januari bij de Morspoort plaatsvond. Daarbij werd een 21-jarige Leidenaar door een nog onbekende dader op meerdere plaatsen gestoken. Het slachtoffer is niet in levensgevaar, maar wel ernstig gewond.

De dader heeft het volgende signalement:

Blank, 19 á 20 jaar, 1.80 meter lang, geen snor, baard of bril, smal gezicht, kort lichtblond achterovergekamd haar, donker jack (blauw/zwart) en een blauwe spijkerbroek. Een tweede man voegde zich kort nadat het slachtoffer en de dader een woordenwisseling met elkaar kregen bij de dader. Dit is een blanke man, ongeveer 1.80 – 1.85 meter lang, donker achterovergekamd haar, bol gezicht, donkere broek en donkere jas. Na de steekpartij zijn ze weggelopen in de richting van de Morsweg.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×