Margje Vlasveld.

Vlasveld richt nieuwe partij op

Mooi Zuid Holland, dat is de naam van de nieuwe partij van Margje Vlasveld. Met Mooi Zuid-Holland doet de Leidse politica mee aan de statenverkiezingen van 11 maart aanstaande. Wel zoekt de partij nog kandidaten.

“De ruimtelijke ordening is een zaak die mij aan het hart gaat en de provincie beslist over de bestemmingsplannen. De natuur moet veel beter beschermd worden, zowel het stadsgroen als het platteland. Daar wil ik me graag voor inzetten en iedereen vertegenwoordigen die hart heeft voor de natuur,” aldus Margje. “En hier versta ik mensen, dieren en planten onder”.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×