VVD zaterdag op campagne in Leiden

Zaterdagmiddag voert de VVD campagne in Leiden. Vanaf 14.30 uur zijn de staatssecretarissen Melanie Schultz van Haegen, Annette Nijs en Mark Rutte en vele andere VVD-kandidaten waaronder de twee Leidse kandidaten Ayaan Hirsi Ali en Eske van Egerschot te vinden op de Leidse markt ter hoogte van de Botermarkt. Zij nemen plaats achter een groentekraam om zelf te ervaren hoe het is om in deze tijd zelfstandig ondernemer te zijn. Hierna staat de wir war aan veelal overbodige wet en regels centraal bij een bezoek aan café Markt aan de Botermarkt. In verband met de komst van Ayaan Hirsi Ali zullen er extra veiligheidsmaatregelen worden genomen.

Om 16.00 uur brengen de VVD’ers een bezoek aan het studentencomplex de Pelikaanhof. Onder een kop koffie of de afwas wordt er met de bewoners gesproken over huisvesting, integratie en veiligheid.

Om 19.00 uur begint in de Hooglandse Kerk een campagneavond met als thema ‘Orde op zaken’. In een debat zullen de kandidaten ingaan op thema’s die tijdens het middagprogramma naar voren zijn gekomen en wordt er ingegaan op vragen van de zaal. Ook zullen de VVD-kandidaten zichzelf kort presenteren en aangeven waarom zij staan voor de standpunten van de VVD. Zo zal Ayaan Hirshi Ali haar nieuwste boek ‘De Zoontjesfabriek’ signeren en verslag doen van haar eerste persoonlijke ervaringen in deze campagne en vertelt Mark Rutte dat het belangrijk is om zoveel mogelijk mensen aan het werk te helpen. De VVD gaat volgens Rutte dan ook nog onverminderd voor: ‘werk, werk, werk’. Om 21.00 uur wordt de avond afgesloten met een nieuwjaarsborrel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×