Inloopmiddag voor ouders van een overleden kind

Zaterdag 25 januari organiseert de Landelijke Zelfhulporganisatie “Ouders van een overleden kind” een speciale inloopmiddag voor lotgenoten in de aula van het Bonaventura College aan de Boerhaavelaan 44 in Leiden. Ook andere belangstellenden, bijvoorbeeld grootouders, buren, vrienden, kennissen of mensen die zich inzetten voor de begeleiding van hen die achterblijven, zijn van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst vertelt Kokkie Jonkers over het verlies van haar kind. Jonkers is moeder van drie kinderen waarvan de oudste – een dochter- op 20-jarige leeftijd door een ongeval om het leven is gekomen. Zij heeft een boekje over het verlies van haar dochter geschreven.

Van beroep is zij maatschappelijk werkster, hulpverleenster en rouwbegeleidster. Gedurende een periode van zes jaar was zij als centraal contactadres bestuurslid van het landelijke bestuur van de vereniging Ouders van een Overleden Kind. Aan de Universiteit Utrecht werkt zij mee aan onderzoek “naar rouw en arbeid”.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×