Fietsendief kiest verkeerde koper

Vanmorgen deed de moeder van een 10-jarige jongen uit Warmond aangifte van de diefstal van de fiets van haar zoontje. Deze was afgelopen maandag gestolen. De vrouw kreeg te horen dat de fiets op het bureau stond en afgehaald kon worden. Een onbekende man had de fiets bij het Centraal Station te koop aangeboden aan een agent in burger. Deze bracht de fiets naar het bureau, de dader wist te ontkomen.

Maandagavond werd op het station van Leiden een medewerker van de Korps Landelijke Politie Diensten (KLPD), die in burger was, benaderd door een man. De man bood de fiets te koop aan voor een zeer klein geldbedrag. Toen de medewerker van de KLPD de man vroeg mee te lopen naar het bureau zette deze het op een rennen en liet de fiets achter. De medewerker van de KLPD bracht de fiets naar het politiebureau. De fiets is inmiddels terug naar de rechtmatige eigenaar.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×