Gewonde bij botsing op A4

Bij een verkeersongeval op de A4 in de richting van Den Haag is vanmorgen een 48-jarige automobiliste uit Ter Aar gewond geraakt. Een 55-jarige bestelbusbestuurder uit Lisse zag de file voor zich te laat en week ter hoogte de afrit Zoeterwoude-Dorp – Leiden uit naar rechts. Daar reed de vrouw uit Ter aar. De bestuurder botste ondanks krachtig remmen tegen de auto van de Ter Aarse, waarna zij met de voorkant van haar auto tegen de vangrail tot stilstand kwam. De bestelbus kaatste door de botsing terug en reed daarbij tegen een derde auto aan.

De bestuurder van de bus en bestuurder van de derde auto, een 30-jarige man uit Den Bosch, bleven ongedeerd. De Ter Aarse raakte door de botsing bekneld en moest door de brandweer uit de auto worden gehaald. Zij werd met onder andere rugklachten overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis. De bestelbus en de auto van de Ter Aarse zijn weggesleept.

De rechterrijstrook en de uitvoegstrook zijn tot ongeveer 10.30 uur afgesloten geweest. Door de aanrijding was er verf die in de bestelbus vervoerd werd op de weg terechtgekomen. Rijkswaterstaat en de brandweer hebben het wegdek schoongemaakt. Het verkeer werd over de linkerrijstrook geleid.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×