Diverse woninginbraken

Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Hoefstraat. Vermoedelijk kwam men de woning binnen door het slot open te flipperen. Uit de woning zijn jassen, sleutels, een portemonnee en diverse pasjes gestolen.

Diezelfde dag werd ook ingebroken in een woning aan de Willem de Zwijgerlaan. Vermoedelijk kwam men ook hier binnen door een slot van een deur open te flipperen. Uit de woning zijn geld, drie ceremoniële Marokkaanse jurken en sieraden gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Om het voor inbrekers niet mogelijk te maken om door de zogeheten flippermethode in te breken, adviseert de politie altijd het slot van een deur op slot te draaien en de sleutel uit het slot te halen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×