Inbreker gewond naar ziekenhuis

De politie heeft afgelopen nacht om 03.00 uur op de Hoge Rijndijk een 25-jarige man uit Den Haag aangehouden die had geprobeerd in te breken in een pizzeria. De man trok de aandacht van de agenten, omdat hij zonder licht reed. Toen de man werd aangehouden, bleek hij gewond te zijn.

Het bleek dat hij kort daarvoor bij een Pizzeria aan de Hoge Rijndijk een ruit had ingegooid. Vermoedelijk om iets uit de zaak te stelen. Voor zover bekend, kwam het niet zover. Bij zijn actie verwondde de Hagenaar zich dusdanig dat hij voor behandeling naar het Rijnland Ziekenhuis moest. Na het plaatsen van diverse hechtingen werd de verdachte ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×