Nieuwe veiligheidswijzer van politie, brandweer en GGD

De politie Hollands Midden, de regionale Brandweer Hollands-Midden en de GGD’en Zuid-Holland Noord en Midden-Holland, brengen de Veiligheidswijzer 2003 uit. Het boekwerkje informeert over de bereikbaarheid van de verschillende diensten en over aspecten van veiligheid en leefbaarheid. Vanaf maandag 17 februari tot vrijdag 21 februari wordt de Veiligheidswijzer huis-aan-huis bezorgd.

De Veiligheidswijzer verschijnt om de anderhalf jaar. Via dit boekwerkje wordt kennisgemaakt met de hulpverleningsdiensten die dagelijks paraat staan om, als er iets mis gaat, snel te kunnen optreden. Verder informeert het de inwoners van de 35 gemeenten in de regio Hollands-Midden over wat zij zelf kunnen doen aan hun eigen veiligheid of die van de buurt. Een trefwoordenlijst geeft diverse tips voor veiligheid thuis, in de buurt, op het werk, tijdens het winkelen, sporten en uitgaan. Verder is er een overzicht van adressen, informatieve internet websites en telefoonnummers. In een pagina grote advertentie roept de politie Hollands Midden, studenten op voor de functie van Allround Politiemedewerker. Het korps heeft nog steeds plaats voor deze mensen.

Inwoners met een ja/nee en nee/nee stickers ontvangen de Veiligheidswijzer niet. Inwoners van de regio die na 21 februari de Veiligheidswijzer nog niet hebben ontvangen kunnen deze aanvragen bij de Politie Hollands Midden, bureau communicatie, tel. 071-5459800 of fax. 071-5459326 of via e-mail: chris.van.egmond@hollands-midden.politie.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×