Herbestrating Kruisstraat

Op maandag 10 februari begint de gemeente met de herbestrating- van een gedeelte van de Kruisstraat en het laatste gedeelte van de Narmstraat. Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd. In de eerste fase wordt het gedeelte tussen de Morsstraat en de Narmstraat aangepakt, inclusief het laatste gedeelte van de Narmstraat. In fase twee komt het gedeelte tussen de Narmstraat en de 1e Binnenvestgracht aan de beurt.

In fase één worden tijdelijk de paaltjes aan het eind van de Morsstraat op de hoek van de Beestenmarkt verwijderd. Zo kan het verkeer de buurt verlaten via de Blauwpoortsbrug, dus niet via de gebruikelijke route langs de Morspoort. Deze verkeerssituatie duurt twee weken.

Tijdens fase twee wordt tijdelijk het paaltje op de hoek van de 1e Binnenvestgracht en de Steenstraat verwijderd zodat bewoners van de 1e Binnenvestgracht hun woningen via deze route kunnen bereiken. Fase twee neemt ook ongeveer twee weken in beslag. In totaal duren de werkzaamheden ongeveer vier weken.

De Kruisstraat is gedurende de werkzaamheden afgesloten voor verkeer, behalve in het weekend. De palen op de hoek Beestenmarkt respectievelijk Steenstraat staan dan op hun plaats om ongewenst verkeer door de buurt te voorkomen.

Tijdens de uitvoering kunnen bewoners en bezoekers niet op de gebruikelijke plaatsen parkeren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×