Ouderdagen bij Universiteit Leiden

Op donderdag 13 februari en zaterdag 15 februari organiseert de Universiteit Leiden de Ouderdagen 2003. Weet u al wat en waar uw zoon of dochter gaat studeren? Even zelf de sfeer proeven zonder dat je zoon of dochter je rondloodst? Behoefte om even met die ene docent te praten? Benieuwd hoe de studiebegeleiding is geregeld? Wat is het verschil tussen hbo en wo? Allemaal redenen om de Ouderdagen te bezoeken.

De ouderdagen zijn speciaal voor ouders/verzorgers van leerlingen uit 5 en 6 vwo. Er wordt informatie gegeven over de opleidingen, het maken van een studiekeuze, de nieuwe bachelor-masterstructuur en over de Leidse major-minorcombinaties. Ook kunnen ouders zelf een kort college volgen om de sfeer te proeven.

Plaats: Academiegebouw, Rapenburg 73 te Leiden

Donderdag 13 februari 19-22 uur

Zaterdag 15 februari 13-16 uur

Informatie: 071-5271111

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×