Straatrover gepakt; meer aanhoudingen verwacht

De politie heeft gisteravond om 20.10 uur op de Langegracht een 20-jarige Leidenaar aangehouden die samen met drie nog onbekende jongeren geprobeerd had een 23-jarige Leidenaar te beroven. Het slachtoffer stond te bellen in een telefooncel toen de nu aangehouden verdachte de telefooncel binnenkwam en geld eiste. Het slachtoffer ging daar niet op in en riep zijn hond. Bij het zien van de viervoeter gingen zijn belagers er vandoor.

De politie kon de Leidenaar aan de hand van het signalement snel aanhouden. Bij het onderzoek bleek dat de vier ook een winkeldiefstal hadden gepleegd. Bij een supermarkt aan de Langegracht waren twee flessen sterke drank gestolen. Deze werden bij de aangehouden Leidenaar aangetroffen. De verdachte is ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek en hoopt de andere verdachten binnenkort te kunnen aanhouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×