Politie Leiden - Voorschoten verricht meer aanhoudingen

Vorig jaar bleven de veiligheids- en leefbaarheidsproblemen in het district Leiden-Voorschoten beheersbaar. Geweld en woninginbraak waren de grootste problemen, maar de cijfers zijn wel verbeterd. Dat schrijft de districtsleiding van de Politie Leiden-Voorschoten in het Jaarbericht 2002. De politie wijst erop dat er een onderscheid is tussen het veiligheidsbeeld enerzijds en de inspanningen van de politie anderzijds: “Op een daling van het aantal inbraken heeft de politie geen directe invloed. Het is wel een verdienste van de politie wanneer door technisch onderzoek en het horen van getuigen de daders worden achterhaald”. In totaal hield de politie vorig jaar 3485 mensen aan in verband met strafbare feiten. Dat zijn er 194 meer dan in 2001.

 

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×