Vrachtwagen rijdt over meisjes heen

Een 10-jarig meisje uit Leiden heeft donderdagmiddag haar been gebroken toen ze op de Churchilllaan onder een vrachtwagen terecht kwam. Zij wilde samen met haar 13-jarige zusje de Churchilllaan oversteken vanaf de Kennedylaan. De vrachtwagen reed rechtsaf vanaf de Kennedylaan en liet de meisjes niet voorgaan. Beide meisjes kwamen onder de vrachtwagen terecht.

Het 10-jarige meisje werd geraakt door het rechtervoorwiel van de vrachtwagen waardoor ze viel en de vrachtwagen over haar been reed. Het andere meisje werd wel geraakt, maar kwam na het ongeluk heelhuids onder de vrachtwagen vandaan gekropen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×