v.l.n.r. Leefbaar Leiden raadsleden Piet Peter, Daan Sloos en Jan Oudshoorn ('Kale Jan').

Leefbaar Leiden zet zich in voor fusie voetbalclubs

Naar aanleiding van het mislukken van de fusie tussen drie Leidse voetbalclubs aan de Boshuizerkade, L.F.C., Leidse Boys en V.N.A., gaat Leefbaar Leiden bemiddelen om de gesprekken weer vlot te trekken. De voorzitter van de fractie Leefbaar Leiden, Daan Sloos: “De fusie is absoluut noodzakelijk voor het voortbestaan van de drie clubs. Er moet op korte termijn een vrijwillige fusie tot stand komen anders zou het College van Burgemeester en Wethouders wel eens tot een gedwongen fusie kunnen overgaan”.

De fusiegesprekken mislukten, toen de leden van L.F.C. niet instemden met de voorstellen. Een nieuwe naam bleek het grootste struikelblok.

Leiden voetbalfusie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×