Rechercheteam onderzoekt dood man

De Politie Hollands-Midden heeft een recherchebijstandsteam gevormd om de dood van een 42-jarige Leidenaar te onderzoeken. De man werd gistermiddag dood aangetroffen in zijn woning aan de Van Riebeeckhof in Leiden-Noord.Het slachtoffer is door een misdrijf om het leven gekomen. Maandagavond heeft de politie in de omgeving van de woning van het slachtoffer een buurtonderzoek gehouden. Mensen die menen informatie te hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt verzocht contact op te nemen met het Recherchebijstandsteam. Dit team is bereikbaar op 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×