Harry Groen publiceert declaratiedossier

Met een eigen website wil de Leidse burgemeesterskandidaat Harry Groen definitief afrekenen met de verhalen over onterechte declaraties. Groen maakte dat afgelopen avond in het Leidse stadhuis bekend, nadat hij opnieuw was doorgedrongen tot de laatste ronde in de Leidse burgemeestersbenoeming. Eerder ging Groen via Radio Holland Centraal al uitgebreid in op deze zaken. Het interview van Chris de Waard met Harry Groen is via Sleutelstad.nl nog te beluisteren.

Op //www.harrygroen.nl/ schrijft de Amsterdammer onder meer: “Er zijn veel onduidelijkheden over mijn reizen voor de gemeente Amsterdam, over mijn commissariaat bij de N.V. Sportcomplex Almere, beter bekend als Omniworld en over het Rob de Vilderdiner. Om die onduidelijkheden op te heffen is deze website ingericht, mocht u toch nog met vragen blijven zitten, aarzel niet om ze mij te stellen: er is niets te verbergen en ik zal u dus antwoorden.”

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×