Chaos na kettingbotsing A4

Vanmiddag om 14.00 uur zijn op de oostbaan van de A4, ter hoogte van het Ringvaartaquaduct, drie personenauto’s en drie vrachtauto’s op elkaar gebotst. Bij het ongeval raakte één chauffeur van een vrachtauto gewond. Hij moest door de brandweer uit zijn cabine bevrijd worden. Medewerkers van de traumahelicopter stabiliseerden het slachtoffer. Hij is overgebracht naar het LUMC. De A4 was in de richting Amsterdam de gehele middag afgesloten voor het verkeer.

Het ongeval ontstond nadat een vrachtauto voor het aquaduct afremde. Door deze manoeuvre ontstonden achter de remmende vrachtauto twee botsingen. Twee auto’s reden op elkaar en ook drie vrachtauto’s en een personenauto botsten. De bestuurder van de afremmende vrachtauto stopte bij het brugrestaurant aan de Rijksweg A4 en meldde zich vervolgens bij de politie. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Door de aanrijding moest het verkeer vanuit de richting Rotterdam en Zoetermeer via de Utrechtsebaan naar de A44 worden geleid.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×