Aanhouding in Leidse moordzaak

De politie heeft afgelopen vrijdag een 26-jarige man uit Leiden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 42-jarige man uit Leiden. Dat heeft het Openbaar Ministerie vandaag bekend gemaakt. Het slachtoffer werd op maandag 17 februari dood in zijn woning aan de Van Riebeeckhof aangetroffen. Over de doodsoorzaak kunnen in verband met het onderzoek geen mededelingen worden gedaan.

De verdachte, die op dit moment wordt verhoord, zal donderdag 27 februari worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het Recherchebijstandsteam (RBT), bestaande uit ongeveer 25 man, zet het onderzoek voort.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×