Nieuwe ronde voor Fonds Wijkinitiatieven

Bewoners, scholen en ondernemers in de gemeente Leiden kunnen vanaf vandaag tot en met vrijdag 28 maart een plan indienen voor een schone, opgeruimde straat of buurt. De gemeente stelt via het Fonds Wijkinitiatieven jaarlijks een bedrag beschikbaar voor initiatieven om de wijk groener te maken, schoonmaakacties te organiseren en speeltoestellen of speelplekken op te knappen en te onderhouden.

Buurtverenigingen, bedrijven en scholen kunnen plannen indienen bij het Fonds Wijkinitiatieven van de gemeente Leiden. Deze plannen kunnen bestaan uit een schoonmaakactie, een actie om de wijk groener te maken zoals het adopteren van plantenbakken en het herinrichten van een gemeenschappelijke tuin of uit een actie om speeltoestellen en speelplekken op te knappen. Meedoen levert een beter, schoner en groener milieu op in de eigen straat of buurt. De beste plannen op het gebied van schoonmaken worden beloond met de Leiden Ruimt Op!- prijs.Het Aanmeldingsformulier Fonds Wijkinitiatieven is af te halen en na invulling tevens in te leveren bij de balie van het Stadsbouwhuis aan de Langegracht 72 of de dienst Milieu en Beheer aan de Admiraal Banckertweg 15.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×