D66 op pad met burgemeesterskandidaten

Morgen zullen Henri Lenferink en Harry Groen om 14.30 uur worden ontvangen bij de wekelijkse Demokraam van D66 op het Waaghoofd. Van daaruit zal D66 Leiden de twee kandidaten meenemen voor een fietstour door de stad. Onderweg zullen gemeenteraadsleden van D66 aandacht vragen voor een aantal actuele thema’s in de Leidse politiek. Zo zal één van de raadsleden aan de kandidaten laten zien hoe D66 in samenwerking met bewoners parkeerproblemen worden aangepakt. Ook zal aandacht worden besteed aan veiligheid in Leiden en aan de vraag wat te doen met de bereikbaarheid van deze historische stad.

Verder zal D66 de kandidaten kennis laten maken met Leiden als studentenstad, waarbij de kandidaten niet alleen worden ontvangen door een aantal Leidse studenten, maar ook aandacht zal worden gevraagd voor de huisvestingsproblematiek en lokaal onderwijsbeleid.

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×