Aanhouding na poging verkrachting

De politie heeft afgelopen zaterdag een 37-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van poging verkrachting, dan wel aanranding en mishandeling van een 24-jarige vrouw uit Leiden. De vrouw was op omstreeks 02.30 uur op bezoek bij de Leidenaar, een kennis van de vrouw, toen deze haar probeerde te verkrachten. In de woning in de Professorenwijk ontstond een worsteling waarbij de vrouw in het gezicht werd geslagen.

De Leidse wist te ontkomen toen de verdachte zijn poging staakte. Ze heeft enkele straten verderop personen aangesproken die haar met de auto naar het politiebureau aan de Langegracht brachten. De politie wil in contact komen met deze mensen; twee vrouwen en een man. Zij kunnen via contact opnemen via telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief).

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×