Voltooiing renovatie Plantsoen nadert

De gemeente wil de komende periode het herstel van het Plantsoen afronden. De afgelopen jaren hebben forse ingrepen in het park tot grote schade aan de bomen geleid. Zo werden door de werkzaamheden veel wortels beschadigd. Om te voorkomen dat er opnieuw een golf van kritiek losbarst, gaat het ‘Beheerplan Plantsoen 2003-2013’ nu eerst de inspraak in. Zo kan iedereen zich er, tot eind april, over uitspreken. Ook komt er een inspraakbijeenkomst.

De geplande werkzaamheden betreffen het aanvullen van de beplanting met heesters en een aantal bomen. Ook komen de banken, lage hekjes en prullenbakken terug in het park. Ook de vijver wordt opnieuw aangelegd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×