Churchilllaan op de schop

Op 17 maart begint de gemeente Leiden met de eerste werkzaamheden aan de Churchilllaan. Gestart wordt met het werk aan de kruising van de Kennedylaan en de Brahmslaan, waar een rotonde wordt aangelegd om een veiliger verkeerssituatie te creëren. Alle omwonenden hebben een uitgebreide folder ontvangen met gedetailleerde informatie over de werkzaamheden, de duur ervan en de omleidingsroutes.

De werkzaamheden aan de Kennedylaan en de Brahmslaan nemen zo’n tien weken in beslag. Het kruispunt wordt afgesloten en het verkeer wordt omgeleid via de omliggende straten. Uiteraard blijven woningen, bedrijven en instellingen wel bereikbaar. Voetgangers kunnen het werkvak normaal passeren. Het openbaar vervoer (buslijnen 13, 14, 31 en 41) krijgt een omleiding over de Verdistraat-Beethovenlaan. Ter hoogte van de kruising van de twee straten komt een extra halte.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×