Leidenaar slachtoffer van carjack

Een 26-jarige automobilist uit Leiden is vrijdagavond rond 21.45 uur in de Thorbeckestraat van zijn auto beroofd. Tijdens het inparkeren, stapte er plotseling een donkere man in. Deze bedreigde de automobilist met een vuurwapen en dwong hem weg te rijden. Na enkele minuten gaf de carjacker de Leidenaar opdracht uit te stappen. Dit was op de Zoeterwoudsesingel, vlakbij de Hoge Rijndijk.

De onbekende man reed vervolgens met de zwarte Renault Megane weg. De Leidenaar waarschuwde meteen de politie die direct de auto heeft laten signaleren. De politie vraagt eventuele getuigen van het voorval op de Thorbeckestraat of de Zoeterwoudsesingel zich te melden. Zij kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×