GroenLinks waarschuwt voor gevaarlijke fietsenkelder

GroenLinks-raadslid Yvonne van Delft heeft woensdag aan de bel getrokken over mogelijke gevaren in de fietsenkelder bij het station. In verband met vernielingen heeft de exploitant de lange verbindingsgang tussen de twee ruimtes van de stalling afgesloten. Ook de draaideuren naar het station en de uitgang aan de stadszijde zijn dicht, nadat er vernielingen aan brommers hadden plaatsgevonden. De brandweer blijkt geen tijd te hebben om op korte termijn een inspectie uit te voeren naar de afgesloten vluchtwegen. “U heeft daar wel een punt,” vond burgemeester Lemstra die toezegde de zaak te zullen uitzoeken.

Lemstra had zich al even in de zaak verdiept en kon melden dat de problemen ’s avonds groter zijn dan overdag. In overleg met de politie, de NS en de exploitant gaat hij na of er een oplossing kan worden gevonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×