Lenferink bedankt Leiden

“Bedankt voor uw stem, bedankt voor het vertrouwen. Ruim 77% van de kiezers heeft een stem op mij uitgebracht. Dat is een geweldige steun voor de nieuwe burgemeester van Leiden. Ik hoop voor u de komende jaren een goede, herkenbare en benaderbare burgemeester te zijn.” Via zijn persoonlijke website bedankt Henri Lenferink de Leidse kiezers voor de overweldigende steun, waarmee ze hem afgelopen dinsdag in het Leidse burgemeesterszadel hielpen: “Er zijn heel veel mensen die mij de afgelopen tijd met groot enthousiasme de stad hebben laten zien of over hun organisatie hebben verteld. Zij hebben mij er van overtuigd dat het prachtig is burgemeester van Leiden te worden. Al deze mensen wil ik hartelijk bedanken.”

Zolang de benoemingsprocedure nog loopt zal Lenferink geen officiële bezoeken aan Leiden brengen: “Ik ben de komende maanden in Arnhem om het werk als wethouder af te maken. Na mijn installatie als burgemeester – waarschijnlijk in mei – zal ik weer met veel plezier en inzet in Leiden zijn. Ik hoop u dan te ontmoeten”.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×